Vastauksia yleisiin kauneuskysymyksiin

0 Comments

Ihmisillä on monia kysymyksiä kauneudesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Tässä on joitain hyvin yleisiä kysymyksiä, joita tulee jatkuvasti esille.

Kuinka pääset eroon silmäpusseista?

Silmien yli oleva iho on kasvojen ihon ohuin ja sisältää myös paljon verisuonia. Nesteen kerääntyminen tämän herkän ihon alle voi aiheuttaa tummia silmänalusia ja turvotusta – varsinkin kun emme ole nukkuneet!

Se on vintage-temppu, mutta kurkun viipaleet tai jäähdytetyt kamomillateepussit yhdessä väsyneiden silmien kanssa voivat rauhoitella ja vapauttaa nesteitä.

Levitä sitten silmänympärysvoidetta ja hiero sitä kevyesti silmänympärysiholle edistääksesi verenkiertoa ja poistaaksesi turvotusta.

Turvonneet silmät voivat myös olla merkki kuivumisesta tai liiallisesta suolan nauttimisesta kauneushoitola espoo, jotka molemmat aiheuttavat nesteen kertymistä. Joten juo tarpeeksi ja vaihda suolaisiin välipaloihin, joissa on vähän suolaa. Tämän pitäisi estää ongelmia.

Voisitko tehdä huulestasi täyteläisemmät?

Täydellisiä huulia pidetään kauniina – aina. Joten ei ole yllätys, että trendi kohti täyteläisempiä huulia on saamassa vauhtia. Se ei ole niin helppoa, koska huulesi muuttuvat ajan myötä. Koska ne ikääntyvät, ne luonnollisesti ohenevat samalla kun kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto hidastuu. Suosittelemme, että et saa kokeilla erilaisia ​​Internetissä kiertäviä tee-se-itse-ratkaisuja cayennepippurin tai vesipullon väärinkäytöstä. Voit tehdä huulistasi täyteläisempiä muutamia asioita:

Proteiinia ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio tukee kollageenin tuotantoa ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista rakennetta ja hidasta ohenemista. Syö siis paljon tummia lehtivihanneksia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kuten linssejä ja kalaa.

Huulet näyttävät täyteläisiltä kuorittuna ja kostutettuna. Varmista siis aina, että sinulla on hyviä kosmeettisia huultenhoitotuotteita ja juo paljon.

Miten puhdistat meikkisiveltimet?

Meikkisiveltimiesi puhtaana pitäminen on hyvä tapa vähentää bakteereja ja ehkäistä hilseilyä ja ihottumaa herkälle tai akneen taipuvaiselle iholle. Puhdista siveltimet ja harjat shampoolla kerran tai useamman kerran viikossa.

Varo koskaan vahingoittamasta siveltimen tai harjan liimaa. Pidä sitä alhaalla, kostuta hanan alla olevat harjakset lämpimällä vedellä ja hiero varovasti useita tippoja vauvashampoota tai hajutonta saippuaa poistaaksesi meikin ja lian.

Huuhtele huolellisesti ja laita kirkkaalle pyyhkeelle kuivumaan.

Kuinka päästä eroon sisään kasvaneista näppylistä?

On niin houkuttelevaa puristaa, pistää, raapia tai nipistää sisäänkasvanutta näppyä – mutta vastusta pakottamista! Muuten vain ajat infektion ja tulehduksen syvemmälle huokosiin, mikä lisää merkittävästi arpeutumisen todennäköisyyttä. Ihon alle kasvaneet pinttyneet näppylät vaativat kärsivällisyyttä ja hillintää.

Puhdista kasvosi hellävaraisella puhdistusaineella kahdesti päivässä. Ennen kuin suoritat tämän, liota tilannealuetta jonkin aikaa kuuman, kostean musliiniliinan alla.

Taputtele iho kuivaksi puhdistuksen jälkeen ja levitä ohut kerros antifouling-seerumia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *